Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

GYIK

Gyakran ismételt kérdések
Fizetéssel kapcsolatos tudnivalók
+
×
Általános fizetési tudnivalók
Áraink bruttó árak, minden esetben tartalmazzák az általános forgalmi adót (27%). Rendelésed kiegyenlítésére háromféle fizetési mód közül választhatsz: bankkártyás fizetés, banki átutalás és utánvét. Utánvétes fizetés esetén természetesen készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz a futárnak. Rendelés véglegesítés után minden esetben küldünk e-mailt, amely tartalmazza az összes fontos információt a rendeléseddel kapcsolatban.
+
×
Fizetési módok
Bankkártya: A rendelés véglegesítését követően átirányítunk a Barion felületére, ahol maximális biztonságban történik a fizetés, természetesen díjmentesen. Elfogadott kártyák: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, Apple Pay, Google Pay. A bankkártyás fizetéshez nem szükséges regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található 3 számjegyű CVC kódot, valamint e-mail címed.
Utánvét: Utánvétes rendelés esetén a futárnál készpénzzel vagy bankkártyával is tudsz fizetni.
Banki átutalás: A megrendelést követően automatikusan elküldjük rendelésed részleteit és a további teendőket, valamint a rendelésazonosító kódot, melyet kérlek minden esetben írj bele a közlemény rovatba.
+
×
Az utaláshoz szükséges adatok
Cégnév: Skinlyn Kft.
Bankszámlaszámunk: 10401024-50526949-52771004
Közlemény: Ide kérlek a megrendelés azonosítót írd be.
Külföldi bankszámláról történő utalás esetén kérlek az alábbi számlaadatokat add meg:
Cégnév: Skinlyn Kft.
IBAN szám: HU81 1040 1024 5052 6949 5277 1004
SWIFT/BIC kód: OKHBHUHB
Csomagodat az összeg beérkezését követően tudjuk átadni a futárnak. A tranzakció feldolgozása általában 1 munkanapot vesz igénybe.
Szállítással kapcsolatos tudnivalók
+
×
Szállítási módok
Házhozszállítás futárszolgálattal: Az MPL vagy GLS munkatársai az általad megadott címre fogják kézbesíteni a csomagot. Az MPL / GLS a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni részedre. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, az MPL / GLS a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra. Sikertelen kézbesítés esetén az általad megadott telefonszámon felveszik Veled a kapcsolatot a második kiszállítási időpont egyeztetésével kapcsolatban. Sikertelen egyeztetés esetén az MPL / GLS a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén az MPL / GLS a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig a jogosult átveheti a küldeményt.
MPL Postán maradó szállítás: A Postán maradó szolgáltatás esetén Te választhatod ki, hogy melyik postafiókban szeretnéd átvenni csomagodat. A Postán maradóként vagy PostaPontra címzett küldemény esetén az MPL a címzett mobiltelefonjára vagy e-mail címére üzenetet küld a csomag hozzáférhetőségéről és az átvételi határidőről, mely a feladó megjelölése szerint 5 vagy 10 munkanap lehet. A Postán maradóként feladott küldemények átvétele a posták nyitvatartási idejében, akár hétvégén is lehetséges. Időérzékeny küldemény esetén különösen kedvező, hogy 179 postára - külön díj felszámítása nélkül - szombaton is kiszállításra kerülnek a csomagok, így akár a pénteki munkanapokon, 1 munkanapos időgaranciával feladott csomagok szombati átvétele is biztosított ezeken a helyszíneken.
MPL / GLS Csomagautomatába való szállítás: A rendelés feladásakor lehetőséged van kiválasztani, hogy melyik csomagautomatából szeretnéd átvenni csomagod. Automatára címzett küldemény esetén az MPL vagy GLS a mobiltelefonodra és e-mail címedre üzenetet küld a csomag érkezéséről és az átvételi határidőről, mely az SMS kézbesítését követő 2 munkanap. A legtöbb automata a hét minden napján, 0-24 órában hozzáférhető. A csomag az üzenetben kapott azonosító kóddal, várakozás nélkül kivehető az automatából. Amennyiben a csomag árufizetés szolgáltatással került feladásra, a csomag átvételéhez az automatánál bankkártyával tudod rendezni az árufizetés összegét. A küldemény rekesze a fizetést követően nyílik. Ha a csomagot a 2 munkanapos határidő alatt nem veszed át, a küldeményt beszállítják a postára. Ekkor SMS-ben vagy e-mail-ben újabb tájékoztatást kapsz arról, hogy csomagod mely postán került elhelyezésre és azt meddig veheted át (a feladó megjelölése szerint 5 vagy 10 munkanap áll rendelkezésére).
+
×
Mennyibe kerül a kiszállítás?
MPL Házhozszállítás esetén: bruttó 1299 Ft
MPL Postán maradó szállítás esetén: bruttó 999 Ft
MPL / GLS Csomagautomatába való szállítás esetén: bruttó 999 Ft
Utánvétes fizetés esetén + bruttó 499 Ft.
15.000 Ft feletti összértékű rendelés esetén ingyenes!
+
×
Mikor érkezik meg a csomagom?
A feladást követő 48 órán belül kiszállításra kerül a csomag. Ha a rendelést 12:00-ig leadod bármely munkanapon és a bankkártyás, vagy utánvétes fizetést választod, akkor csomagod aznap átadjuk a futárszolgálatnak, akik jó eséllyel akár már másnap kiszállítják csomagodat.
A csomagot nyomon követheted az MPL-től vagy GLS-től kapott e-mailben található kóddal. A nyomkövetés szolgáltatás a https://posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes oldalon érhető el.
+
×
Hogy tudok egyeztetni a futárszolgálattal?
Az MPL ügyfélszolgálatát az alábbi linken keresztül érheted el: https://www.posta.hu/ugyfelszolgalat_kapcsolat
Elállással, visszaküldéssel kapcsolatos tudnivalók
+
×
ELÁLLÁSSAL, VISSZAKÜLDÉSSEL KAPCSOLATOS TUDNIVALÓK
Módosítani szeretném a rendelésem, mi a teendő?
Kérlek, módosítási szándékod a rendelés leadását követően minél hamarabb jelezd felénk, hogy még időben, a csomag kiküldése előtt tudjunk Neked segíteni. Módosítási kérelmedet a rendelésazonosítóddal együtt a kontakt@elynslab.hu e-mail címre tudod elküldeni. A csomagokat a rendelés beérkezését követő 6-18 órán belül küldjük ki munkanapokon.
A csomagot mégsem szeretném átvenni, mi a teendő?
Kérlek, ilyen esetben minél hamarabb jelezd felénk a kontakt@elynslab.hu e-mail címen, hogy a csomagot nem szeretnéd, vagy mégsem fogod tudni átvenni. A csomagban lévő termékek árát a csomag visszaérkezése után visszatérítjük.
Átvettem a csomagot, de el szeretnék állni a vásárlástól és visszaküldeni. Mi a teendő?
A csomag átvételtől számított 14 napon belül van lehetőséged a kizárólag bontatlan csomagolású termékeket visszaküldeni. Kibontott, használt termékeket nem áll módunkban visszavenni. Visszaküldési szándékoddal kapcsolatban kérlek, vedd fel Velünk a kapcsolatot a kontakt@elynslab.hu e-mail címen, melyben tüntesd fel a rendelésazonosítódat is a könnyebb ügyintézést elősegítve. Az elállással kapcsolatos további tudnivalókkal kapcsolatban bővebben tájékozódhatsz az ÁSZF-ből.
Mi a visszaküldés menete?
A csomag visszaküldésével kapcsolatban először kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot a kontakt@elynslab.hu e-mail címen. Ezt követően egyeztetjük a rendelés részleteit, illetve a visszaküldéshez szükséges címzési adatokat. A csomag visszaérkezése után 3 munkanapon belül kollégáink ellenőrzik a visszaérkezett csomagot, és ezt követően visszatérítjük a termékek teljes árát.
Sérült, vagy hiányos a csomag, mi a teendő?
Amennyiben a csomag láthatóan sérült szállítás közben, kérlek, mindenképp jelezd a futárnak, valamint nekünk is (fotóval mellékelve) a kontakt@elynslab.hu e-mail címen. Amennyiben a csomagban lévő termékek sérültek/hibásak, szintén ugyanezen az e-mail címen tudod felénk jelezni fotóval kiegészítve.
Allergiás reakciót tapasztaltam egy terméknél, mi a teendő?
Allergiás reakció/érzékenység sajnos bárkinél, bármelyik összetevőtől előfordulhat, így ezért sajnos nem tudunk felelősséget vállalni, csak a bontatlan terméket tudjuk visszavenni. Ha a használattal kapcsolatban segítségre van szükséged, bátran írj nekünk a kontakt@elynslab.hu e-mail címre!
ÁSZF
Az oldal tetejére